Over Eef


Hoi, ik ben Eef!

Inmiddels 33 jaar en woonachtig met mijn gezinnetje in Mill. 

Eten is altijd al een passie van mij geweest. Hoe fijn is het als je familie en vrienden bij elkaar zitten en de hele tafel volstaat met heerlijk eten!

Ik vind het geweldig als mensen samen komen, misschien wel tijdens een bruiloft, een kinderfeestje of gewoon een gezellig avondje met vrienden. En nu zorg ik ervoor dat deze gelegenheid nog mooier wordt met wat lekkers van Even naar Eef!

Maar hoe ben ik nou uiteindelijk begonnen?

Ik was eens op een avond door Pinterest aan het scrollen (zoals we allemaal wel eens doen :)) en ik zag prachtige taarten voorbij komen! Alleen toen merkte ik op dat er in Nijmegen en omgeving eigenlijk niemand was die dit soort prachtig, moderne en unieke taarten maakte. En na wat zelfstudie, cursussen en hรฉรฉl veel uitproberen heb ik toch besloten om van mijn passie en hobby mijn carriรจre te maken.

En nu bestaat Even naar Eef alweer 7 jaar! Ik ben ontzettend trots op mijn bedrijf en dankbaar voor alle klanten en bruidsparen die ik door de jaren heen heb mogen ontmoeten en natuurlijk prachtige creaties voor heb gemaakt!

Liefs, Eef