Prijzen


Natuurlijk ben je ook benieuwd naar wat zo’n prachtige taart of gebakjes nou eigenlijk kost!

Alle taarten worden op maat gemaakt en daardoor heb ik geen vast assortiment aan smaken of kleuren. Daarnaast werken wij alleen op basis van afhalen. Alle taarten en gebakjes worden natuurlijk heel goed en stevig verpakt in dozen, zodat deze goed te vervoeren zijn!

Bruidstaarten & sweet tables

€ 7,50 per persoon, met een minimale afname van 20 personen.

Bij Even naar Eef is een bruidstaart of sweet table volledig uniek en custom made naar jullie wensen. Voor een bruidstaart of een sweet table maken we eerst een afspraak om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken, zo ontstaat uiteindelijk een ontwerp voor jullie prachtige dag.

Een sweet table bestaat uit een klein bruidstaartje om aan te snijden met daarbij 2-3 verschillende zoete lekkernijen per persoon. De invulling hiervan is natuurlijk in overleg en alles kan aangepast worden. 

Het is wel handig als jullie al wat voorwerk doen en wat foto’s kunnen laten zien van de stijl die jullie graag verwerkt willen hebben in de bruidstaart. Inspiratie nodig? Check Pinterest!

Vervolgens kunnen we een proeverij inplannen. Ik maak dan een proefpakket van 2-3 smaken voor jullie, die jullie thuis lekker samen kunnen proeven. Je kunt altijd een extra pakketje mee bestellen als je familie of vrienden erbij wilt uitnodigen!

Proefpakket – € 20,-

In de populaire trouwmaanden zijn wij zeer snel volgeboekt. Willen jullie op jullie grote dag graag ook een prachtige creatie van Even naar Eef? Leg deze dan zo snel mogelijk vast om teleurstellingen te voorkomen.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen neem ik niet meer dan 2 bruiloften per week aan.

Taarten

Onder deze categorie vallen natuurlijk verjaardagstaarten, maar ook gender reveal taarten, kinder- en babyshower taarten! Net als de bruidstaarten zijn deze taarten ook uniek en custom made naar jullie wensen. De taart bestaat uit 3 lagen cake en 2 lagen vulling.

€ 6,- per persoon, met een minimale afname van 10 personen.

Bijna alle versieringen zitten in de prijs inbegrepen. Maar mocht je nog graag diertjes of andere versieringen op de taart willen, dan wordt hier een meerprijs voor berekend.

Gebakjes & Cupcakes

Vanzelfsprekend wordt het overige gebak ook uniek en prachtig afgewerkt! Hiervoor is er wel een minimale afname van 12 stuks.

Tartelettes – € 4,- per stuk

Mini tartelettes – € 2,50 per stuk

Cupcakes – € 3,- per stuk

Donuts – € 2,75 per stuk

Dessertcones – € 3,50 per stuk

Mini dessertcones – € 2,- per stuk

Daarnaast zijn er ook heel veel andere soorten hapjes mogelijk, zoals panna cotta’s, brownies, eclairs, macarons etc.
Neem gewoon even contact op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.